nieuws

Online Lunch Sessie over toekomstbestendig bouwen en isoleren

Online Lunch Sessie over toekomstbestendig bouwen en isoleren

Online lunch sessie 4 op donderdag 11 juli 2024 heeft als onderwerp “Toekomstbestendig bouwen en isoleren”.
Samen verduurzamen we de binnenafbouw! Maak bewuste keuzes.
Hoe maak je de functie van het gebouw toekomstbestendig? Flexibiliteit en de keuze voor bouwmaterialen zijn belangrijk voor de duurzaamheid van een gebouw. Gyproc Nederland en Isover Nederland hebben innovaties geïntroduceerd die hierop inspelen, voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hierbij staan de gebruikers van het gebouw altijd centraal.
Kom er tijdens deze sessie achter hoe je de binnenafbouw kunt verduurzamen. Joyce Schreurs en Dennis Aldridge, technisch adviseurs bij Gyproc en Isover Nederland, geven handvatten hoe je dit kunt toepassen.
Gyproc en Isover zijn onderdeel van Saint-Gobain, de grootste leverancier van bouwmaterialen ter wereld. Met de wand-, plafond- en vloersystemen van Gyproc ontwerp en creëer je comfortabele, flexibele en toekomstbestendig binnenruimtes. Met de voeg- en stucproducten werk je binnenruimtes efficiënt en perfect af. De isolatieproducten van Isover zorgen voor een comfortabele leefomgeving. De producten zijn thermisch, akoestisch en brandveilig volledig onderbouwd.
Wat kun je verwachten tijdens deze online lunch sessie?

  • Feit en fabel, wat is waar en niet waar over duurzaam bouwen en isoleren;
  • Duurzame innovaties, ontdek innovaties die kunnen bijdragen aan een duurzamer gebouwontwerp;
  • Tips en trucs, handige info over hoe je bewuste keuzes maakt die je direct kunt inzetten bij bouw- en verbouwprojecten.

Aanmelden kan visa de website van de BNB!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen